Afspraak maken

Gekende patiënten kunnen online en telefonisch een afspraak maken.

Nieuwe patiënten die komen met een schriftelijke doorverwijzing van een huisarts of specialist uit Wilrijk of die specifiek komen voor esthetisch advies (zie 'esthetische dermatologie' onder medisch aanbod) kunnen telefonisch een afspraak maken.

Annulaties kan u telefonisch (tot 2 dagen voordien) doen of via de link op uw bevestigings- en/of herinneringsmail (24u geldig).

Indien u niet tijdig annuleert, kan er een annulatievergoeding van €35 tot €105 worden aangerekend in functie van de voorbehouden tijd.

Als u voor meerdere personen een afspraak maakt, voorziet u per persoon een tijdslot. Gelieve voor maximum 2 personen per gezin per dag een afspraak te maken. Omgekeerd voorziet u per persoon niet meer dan 1 tijdslot.

Mails en GSM worden niet gebruikt om afspraken te maken. Afspraken dienen dus op de reeds gemelde manier gemaakt te worden.

Behandelingen worden in principe aansluitend aan uw afspraak geboekt op de praktijk. Indien u op een voor u geschikt tijdstip de behandeling wil inboeken, moet u dit telefonisch doen daar de juiste tijdsduur moet voorzien worden. Er is aan u meegedeeld of het over een laser, een esthetische behandeling of een excisie gaat en hoeveel tijd er voorzien moet worden. Gelieve dit mee te delen aan de assistente wanneer u telefonisch contact opneemt.

Maak een afspraak telefonisch

Maak een afspraak online


Wij zijn telefonisch beschikbaar op volgende momenten:

Maandag: 9.00 tot 12.30
Dinsdag: 9.00 tot 12.30
Donderdag: 9.00 tot 12.30
Vrijdag: 9.00 tot 12.30


Voor een online afspraak te maken hebt u de log in en het sleutelwoord nodig. Indien u dit vergeten bent of u hebt het nog niet, kan u de praktijk telefonisch contacteren.

Voorschriften en attesten

Voor het opvragen van voorschriften, attesten en resultaten kan u op vrijdag tussen 8.30u en 9.00u telefonisch contact opnemen met de arts. Dit kan via de algemene praktijk nummer 03 825 18 18 (druk 2 op de telefonische menu).

Inlichtingen

Inlichtingen kan u bekomen op de telefonisch bereikbare uren.

Maandag: 9.00 tot 12.30

Dinsdag: 9.00 tot 12.30

Donderdag: 9.00 tot 12.30

Vrijdag: 9.00 tot 12.30

Voorbereiding consultatie

Indien u of gezinslid COVID-19 symptomen: afspraak annuleren

Gelieve alleen te komen

Max. 5 min voor het afgesproken uur

Draag een mondmasker

ID-kaart en medicatielijst meebrengen

Betaling contant of via instant overschrijving/bank app/payconic app

Indien u voor een haaraandoening komt, gelieve 72 uur vooraf uw haren niet te wassen of hard te borstelen

Gelieve u vooraf te demaquilleren of neem uw demaquillagegerief mee.

Indien u komt in het kader van huidkankerscreening kan u het tegemoetkomingsdocument preventieve onderzoeken van de mutualiteit meenemen.

Uw afspraak is een richtuur. Gelieve hiermee rekening te houden.