Algemeen

Gekende patiënten en nieuwe patiënten die specifiek komen voor esthetisch advies en behandelingen van huid en haren kunnen nog een afspraak maken.

Afspraken maken kan telefonisch op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00u en 12.30u of online. De log in en het sleutelwoord is steeds hetzelfde. Indien u dit vergeten bent of u hebt het nog niet, kan u bellen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00u en 12.30u. Annulaties kan u telefonisch doen of via de link op uw bevestigings- en/of herinneringsmail.

Als u voor meerdere personen een afspraak maakt, maakt u per persoon een tijdsslot. Gelieve voor maximum 2 personen per gezin per dag een afspraak te maken. Omgekeerd voorziet u per persoon niet meer dan 1 tijdslot.

Mails en GSM worden niet gebruikt als communicatiemiddel. Afspraken dienen dus op de reeds gemelde manier gemaakt te worden. Enkel na onderling overleg worden er gegevens uitgewisseld en indien nodig gebruikt.

Behandelingen

Behandelingen worden in principe aansluitend aan uw afspraak geboekt op de praktijk. Indien u op een voor u geschikt tijdstip de behandeling wil inboeken, moet u dit telefonisch doen daar de juiste tijdsduur moet voorzien worden. Er is aan u meegedeeld of het over een laser, een esthetische behandeling of een excisie gaat en hoeveel tijd er voorzien moet worden. Gelieve dit mee te delen aan de assistente wanneer u telefonisch contact opneemt.

Afspraak maken

Enkel gekende patiënten en nieuwe patiënten die specifiek komen voor esthetisch advies en behandelingen van huid en haren (zie ‘esthetische dermatologie’ onder medisch aanbod) kunnen nog een afspraak maken.

Maak een afspraak telefonisch

Maak een afspraak online

Voorschriften en attesten

Voor het opvragen van voorschriften, attesten en resultaten kan u op vrijdag tussen 8.30u en 9.00u telefonisch contact opnemen met de arts. Dit kan via de algemene praktijk nummer 03 825 18 18.

Inlichtingen

Inlichtingen kan u bekomen op de telefonisch bereikbare uren.

Maandag: 9.00 tot 12.30

Dinsdag: 9.00 tot 12.30

Donderdag: 9.00 tot 12.30

Vrijdag: 9.00 tot 12.30

Voorbereiding consultatie

Indien u of gezinslid COVID-19 symptomen: afspraak annuleren

Gelieve alleen te komen

Max. 5 min voor het afgesproken uur

Draag een mondmasker

ID-kaart en medicatielijst meebrengen

Betaling contant of via instant overschrijving/bank app/payconic app

Indien u voor een haaraandoening komt, gelieve 72 uur vooraf uw haren niet te wassen of hard te borstelen

Gelieve u vooraf te demaquilleren of neem uw demaquillagegerief mee.

Indien u komt in het kader van huidkankerscreening kan u het tegemoetkomingsdocument preventieve onderzoeken van de mutualiteit meenemen.

Uw afspraak is een richtuur. Gelieve hiermee rekening te houden.