Afspraken

Gekende patiënten kunnen online en telefonisch een afspraak maken.

Nieuwe patiënten  kunnen telefonisch een afspraak maken indien zij op doorverwijzing van een Wilrijkse huisarts komen. Gelieve eerst langs te  gaan bij uw huisarts.

  Hij of zij kan u mogelijks een gepaste behandeling aanbieden,  kan contact opnemen met  Dr. Claessens om een afspraak voor u in te plannen of  u een verwijsbrief meegeven zodat u zelf een afspraak kan inplannen

                   Indien u deze verwijsbrief hebt,  kan u bellen. Indien u als nieuwe patiënt specifiek komt voor huidverjonging kan u ook een afspraak maken.

 

Annulaties kan u telefonisch (tot 2 dagen voordien) doen of via de link op uw bevestigings- en/of herinneringsmail (24u geldig).

Indien u niet tijdig annuleert, kan er een annulatievergoeding van €38 tot €114 worden aangerekend in functie van de voorbehouden tijd.

Als u voor meerdere personen een afspraak maakt, voorziet u per persoon een tijdslot. Gelieve voor maximum 2 personen per gezin per dag een afspraak te maken. Omgekeerd voorziet u per persoon niet meer dan 1 tijdslot.

Mails en GSM worden niet gebruikt om afspraken te maken. Afspraken dienen dus op de reeds gemelde manier gemaakt te worden.

Behandelingen worden in principe aansluitend aan uw afspraak geboekt op de praktijk. Indien u op een voor u geschikt tijdstip de behandeling wil inboeken, moet u dit telefonisch doen daar de juiste tijdsduur moet voorzien worden. Er is aan u meegedeeld of het over een laser, een esthetische behandeling of een ingreep gaat en hoeveel tijd er voorzien moet worden. Gelieve dit mee te delen aan de assistente wanneer u telefonisch contact opneemt.

Maak een afspraak telefonisch

Maak een afspraak online


Wij zijn telefonisch beschikbaar op volgende momenten:

Maandag: 9.00 tot 12.30
Dinsdag: 9.00 tot 12.30
Donderdag: 9.00 tot 12.30
Vrijdag: 9.00 tot 11.00


Voor een online afspraak te maken hebt u de log in en het sleutelwoord nodig. Indien u dit vergeten bent of u hebt het nog niet, kan u de praktijk telefonisch contacteren.

Voorschriften en attesten

Voor het opvragen van voorschriften en resultaten kan u op vrijdag tussen 8.30u en 9.00u telefonisch contact opnemen met de arts. Dit kan via de algemene praktijknummer 03 825 18 18 (druk 2 op de telefonische menu).

Inlichtingen

Inlichtingen kan u bekomen op de telefonisch bereikbare uren.

Maandag: 9.00 tot 12.30

Dinsdag: 9.00 tot 12.30

Donderdag: 9.00 tot 12.30

Vrijdag: 9.00 tot 11.00

Voorbereiding consultatie

Gelieve alleen of indien nodig met  maximum één begeleider te komen

ID-kaart en medicatielijst meebrengen

Betaling contant of via bancontact/payconiq app

Indien u voor een haaraandoening komt, gelieve 72 uur vooraf uw haren niet te wassen of hard te borstelen

Gelieve u vooraf te demaquilleren of neem uw demaquillagegerief mee.

Indien u komt in het kader van huidkankerscreening kan u het tegemoetkomingsdocument preventieve onderzoeken van de mutualiteit meenemen.

Uw afspraak is een richtuur. Gelieve hiermee rekening te houden.